Beleef de zomer van je leven in Oostvoorne

summercamp-oostvoorne.nl

Elke ochtend voetbaltraining!
 

Vind jij voetballen ook zo leuk? Dan kan je volop aan de slag bij onze voetbalkampen. Elke ochtend krijg je twee uur voetbaltraining. deze training wordt gegeven door onze eigen begeleiders. Zij vinden voetbal net zoals jij heel erg leuk. Het programma is geschikt voor elk niveau. De nadruk ligt op zoveel mogelijk voetbalplezier met elkaar maken.

Naast serieuze oefeningen en oefenpotjes krijg je ook een aantal keer een opdracht die wel met voetbal te maken heeft, maar daarnaast ook heel grappig is. Een voorbeeld hiervan is "voetbal met de hindernissen". Per team zijn 2 kinderen met een groot elastiek aan elkaar verbonden. Je gaat "gewoon" voetballen. Er mag alleen niemand onder het elastiek door. Wie gebruikt de beste tactiek om te winnen ?

Na de voetbaltraining doen de kinderen van het voetbalkamp mee aan het actie programma. Dus op maandag het vlaggenroofspel in het bos, op dinsdag het appelruilspel of naar de gymzaal, op woensdag springen van het bruggetje en op donderdag winkelen in Brielle. Wil je tussendoor nog extra voetballen? Geen probleem. Er zijn genoeg momenten waarop dit nog kan.

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van het actieprogramma: Actiekamp

Kosten voetbalkamp

€ 275,00 p.p.p.w.

Er kan gekozen worden om deel te nemen met en zonder slapen.

Data Kampen

Week 28: 10 – 15 juli
Week 29: 17 – 22 juli 
Week 30: 24 – 29 juli
Week 31: 31 juli – 05 aug.
Week 32: 07 – 12 aug.

Suriname 2022 (meivakantie)

23 april – 08 mei

 

Leeftijd

6 tot en met 14 jaar
Kinderen worden 
ingedeeld op leeftijd.